Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Squat Carp Hotové boilies BIG BOSS 1kg

Kód: 202/HOT
Akce Novinka Tip TOP produkt Doporučujeme
Neohodnoceno
Značka: Squat Carp
349 Kč / ks 303,48 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Big Boss nebo-li "velkej šéf" si svůj název doslova vychytal. S touhle recepturou se nám podařilo přelstít již mnoho velkých ryb. Big Boss byl testován ve všech možných podmínkách a všech typech vod během všech ročních období, kdy se ukázal jako jednoznačný allrounder!

Detailní informace

V mm.: 18
Skladem na prodejně (4 ks) | 202/HOT
Můžeme doručit do: 22.9.2020
349 Kč / ks
303,48 Kč bez DPH
V mm.: 20
Skladem na prodejně (4 ks) | 202/HOT2
Můžeme doručit do: 22.9.2020
349 Kč / ks
303,48 Kč bez DPH
V mm.: 24
Skladem na prodejně (5 ks) | 202/HOT3
Můžeme doručit do: 22.9.2020
349 Kč / ks
303,48 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Big Boss nebo-li "velkej šéf" si svůj název doslova vychytal. S touhle recepturou se nám podařilo přelstít již mnoho velkých ryb. Big Boss byl testován ve všech možných podmínkách a všech typech vod během všech ročních období, kdy se ukázal jako jednoznačný allrounder!

Na Pálavských jezerech, na řece Dyji ani na Moravě nenašel konkurenci a spoustu rybářů si díky němu zvedlo své osobáky. Čím déle a více s ním vnadíte, tím většího efektu dosáhnete. Jedná se o prvotřídní HNV nástrahu s naprosto univerzálním použitím. 

Základ směsi tvoří trojice extra čerstvých tříděných rybích mouček a špičková olihňová moučka v kombinace s olihňovým extraktem. Vysoký podíl Robin Redu známé firmy Haiths dodává boilies neodolatelnou kořeněnou vůni a chuť.

Kombinace dvou olihňových esencí a mix silných rybích tekutých potrav dotváří jedninečnou sladko-slanou, extra kořeněnou a typicky olihňovou chuť a vůni, která je prostě magnet...

Skvělá struktura a optimální pevnost hotového boilies! Zaručujeme celoroční účinnost.

Nabízíme v průměrech 18mm, 20mm, 24mm a baleních 1kg, 3kg, 5kg a 10kg.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: