Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Mé zkušenosti s Dozer6 Urus6

Jmenuji se Andrea Pechalová a chytám 2. ligu ve feederu.

Dlouho jsem hledala oblečení, které by mi vyhovovalo. Do oka mi padla nová série oblečení od dánské firmy GEOFF Anderson bunda Dozer6 a kalhoty Urus6. Po oblečení jsem se do tohoto kompletu ihned zamilovala a rozhodla jsem se napsat krátkou recenzi.

blob

Vzhledem k tomu, že pro mě sezóna nikdy nekončí a právě nám začala zimní liga, jsem nesmírně šťastná, že ji díky nové sérii oblečení Dozer 6 a Urus 6 mohu odchytat v suchu a teple. Díky oblečení GEOFF Anderson se mohu plně soustředit na každé závody a nemusím bojovat s problémy, jako je několik vrstev teplého oblečení, ve kterém se nedá volně pohybovat a hlavně se zimou, která umí být pěkně nepříjemná, pokud se musíte soustředit jen na špičku prutu a prakticky bez pohnutí sedět 2,5 až 3,5 hodiny na jedno kolo. Druhá věc je déšť, který právě v těchto dnech většinou zavítá na závody. Velké množství lidí je nuceno používat deštník, pod kterým se ale velmi těžko manipuluje s prutem. Já to díky bundě Dozer6 a kalhotám Urus6 nemusím vůbec řešit, protože toto oblečení je absolutně nepromokavé a krásně teploučké v takové situaci.

blob (1)

Používám kvalitní termo prádlo – také od firmy GEOFF Anderson a pokud nejsou skutečně minusové teploty, není třeba mít na sobě další vrstvy. Zcela postačí jen tyto dvě vrstvy. Sama za sebe nemohu do dnešního dne cokoliv vyčítat tomuto skvělému oblečení od GEOFF Anderson.

Petrův zdar!

Andrea Pechalová / Carpconcept.cz