Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Král všech verzí - Dozer 6 Urus 6

Král všech verzí - Dozer 6 Urus 6

U příležitosti oslavy 20. narozenin Dozer / Urus přináší GEOFF Anderson novou verzi 6. Představuje vše, co očekáváte od dokonalého outdoor oblečení, které odolá jakékoli situaci, co vás potká na rybách. lovíte z břehu nebo z lodi, na sladkých vodách nebo na slaných. Verze 6 kraluje všem dosavadním.

GEOFF Anderson dvě desítky let přináší všem milovníkům outdoorových aktivit víceúčelové bundy Dozer a kalhoty Urus. Nejnovější verze 6 je velmi kvalitním a současně ekologickým oblečením s garancí extra dlouhé životnosti.

image-proxy_1

Zeleno-modrá verze Dozer 6 Urus 6

www.geoffanderson.cz

Verze 6 představuje souhrn dlouholetých zkušeností společnosti GEOFF Anderson v oblasti požadavků zákazníků a rybářů. Dozer 6 a Urus 6 je 100% voděodolné a prodyšné oblečení, které vás udrží v suchu, teple a pohodlí, dokonce i v tom nejhustším dešti a silném větru. Je vyrobeno z materiálů odolných vůči slané vodě. Rezistence oblečení vůči slané vodě je dovedena do naprosté dokonalosti díky zipům YKK® AquaGuard®, které stejně odolají účinkům mořské vody. Praktické a vysoce funkční kapsy, které charakterizovaly bundy Dozer a kalhoty Urus už na začátku, zůstaly zachovány. Stejně ikonický a klasický vzhled bundy Dozer dotvářejí kapsy na hrudi. Celý design nové verze 6 slaví jednoduchost aniž oblečení ztratilo jakoukoliv svoji funkční vlastnost. Dostupné ve třech barevných provedeních (zeleno-modrá kombinace, černá, leaf-maskáč).

image-proxy1 image-proxy2  

        maskáč verze                        černá verze

 

Funkční vlastnosti:

GEOFF Anderson nabízí ve verzi 6 nejekologičtější a nejodolnější oblečení, které vydrží více a má delší životnost s garancí 100% nepromokavosti, prodyšnosti a odolnosti vůči slané vodě. Verze 6 je králem všech dosavadních verzí Dozer Urus.

Bunda Dozer 6

- Špičková kapuce se šňůrkou, kterou můžete stáhnout a nastavit si na požadovanou délku jednou rukou.

- Velikost kapuce si můžete upravit podle vlastních požadavků - velmi praktické, pokud máte na hlavě čepici.
- Nové zapínání na manžetě s uzavíráním Hypalon a patentovaným suchým zipem Velcro®
- Flexibilita bundy bylo vylepšena a upravena tak, aby vám umožnila ještě větší komfort při jakékoliv aktivní činnosti.

- Zaručuje dostatek volnosti pohybu v ramenou bez omezení. Stejně ještě větší míru volnosti pohybu zaručují i ​​přidáno záhyby,
- dvě voděodolné přední kapsy umístěné na hrudi,
- dvě kapsy s nanášení klopami a s YKK® zipy,
- jedna velká kapsa na zádech,
- vnitřní kapsa Napoleon překryté klopou,
- kapsy jsou voděodolné vůči dešti, sněhu a mořským vlnám, např. pokud se sáček ponoří do vody nebo není úplně zazipsované, voda do něj sice pronikne, ale vy zůstanete v suchu

Dozer-6-green.wm  Dozer-6-leaf-best-jacket.wm

dozer-6-11  dozer-6-10