Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

SPORTEX Revolt Stalker

Dokonalost, propracovanost, designová lahůdka. Asi takto nějak by se dal popsat prut Revolt Stalker od výrobce SPORTEX. Tato novinka v sobě skrývá enormní sílu a slibuje nezapomenutelný požitek ze zdolávání kaprů díky svému sedemhrannému blanku. Blank je vyroben pomocí nové technologie a při jeho výrobě byly použity uhlíková vlákna s označením T800. S takovým něčem se na rybářském trhu jen tak nesetkáte u žádného jiného výrobce. Dokonalá přesnost a propracovanost činí z tohoto prutu lahůdku pro fajnšmekry.

revolt-stalker-1

Rukojeť z duplonu je pěkně zpracovaná, v černé barvě. Příjemná na dotek neklouže a její tloušťka je 19,93mm. Celková délka rukojeti po vrch sedla navijáku je 68cm. Rukojeť je ukončena v sedemhrannom tvaru s kovovou koncovkou s nápisem Sportex a logem Heptacore blanku, ze kterého je prut vyroben.

    revolt-stalker-4  revolt-stalker-5 revolt-stalker-11

 

Sedlo navijáku je FUJI TVS. Krásně anatomicky tvarované v černé lesklé barvě se šedočervená šroubováním v matném provedení na konci sedla, designově velmi pěkně zpracované sedne přesně do ruky. 

revolt-stalker-7  revolt-stalker-8 revolt-stalker-9

Nad sedlem navijáku se skví název prutu REVOLT v bílé barvě s červeným označením STALKER. Nádherné křížové vinutí dodává prutu nádech luxusu a zvýrazňuje jeho sedemhranný blank, přičemž tloušťka blanku je nad sedlem navijáku jen 12,38mm.

revolt-stalker-2 revolt-stalker-11 revolt-stalker-12

První očko je vzdáleno od navijáku 70,50cm a má průměr 30mm. Zajistí nám tak skvělé odvíjení vlasce při nahazování. Celkově je na prutu osazených šest FUJI K slim style oček a zakončené jsou koncovým očkem o průměru 14,43mm. Na stalker prut je to dostatečné a zajistí to hody za hranicí 100 metrů. Celková váha prutu Revolt Stalker je u verze 2,75lbs pouze 292 gramů.

revolt-stalker-6 revolt-stalker-13 revolt-stalker-14

Zpracování prutu SPORTEX Revolt Stalker je dotaženo do maxima v každém detailu, tak jak jsme u všech prutů SPORTEX zvyklí. Kvalitativní zpracování je na opravdu vysoké úrovni a použité materiály jsou jen ty nejlepší, co může trh nabídnout. Celkový vzhled prutu umocňuje jeho sedemhranný blank s křížovým vinutím karbonových vláken.

revolt-stalker-16  Revolt 1 

A samozřejmě, jak jsem u prutů SPORTEX zvyklý, ani zde se nekonalo žádné překvapení v podobě, že by to prut nevydržel. Bez problémů si poradil s kilové zátěží zavěšenou na jeho konci. Blank tohoto prutu neskutečnou sílu a odolnost. daleko větší rezervy, jak si můžeme myslet.

revolt-stalker-17

Pro dokonalý požitek ze zdolávání a maximální spolehlivost při zatížení určitě doporučuji SPORTEX Revolt Stalker každému. Je to prut do všech možných podmínek, jaké si jen při lovu kaprů umíme představit.

Za SPORTEX Team - Braňo.

Chceš si je prohlédnout a vyzkoušet - máme na prodejně skladem a rádi vám je samozřejmě ukážeme a předvedeme.

Martin Gutman

tel.: 777664564

pix

Máme je ZDE: https://www.carpconcept.cz/vyhledavani/?string=revolt+stalker

Logo