Vítejte na našem eshopu, v případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Jak dostat co nejvíce z oblečení Geoff Anderson

Systém tří vrstev - Geoff Anderson

Existují obchodníci, kteří Vás budou chtít přesvědčit, že jediné co stojí mezi vámi a pohodou ve špatném počasí je drahá membránová bunda, kterou Vám nabízejí. Naštěstí mezi ně nepatříme a proto se Vám pokusíme přiblížit jiný důležitý princip díky kterému se budete cítit mnohem pohodlněji.

image-proxy_2

První vrstva: je vrstva, přímo na těle, která má jednu velmi důležitou funkci a to odvod vlhkosti. Chcete-li se cítit pohodlně a v teple potřebujete být v suchu. Spodní vrstva oblečení musí vlhkost odvést pryč do další vrstvy a na to slouží první vrstva. např. Geoff Anderson Wizwool.

Inxula-shirt.wm
Druhá vrstva: slouží hlavně jako izolace, která nemůže propustit vlhkost zpět k tělu a musí Vás udržet v teple. Zážitek tepla Vám dokonale umožní právě pocit sucha a dobrá izolace. Velmi důležitá je prodyšnost druhé vrstvy, která musí vlhkost odvést pryč od těla do prostředí, nebo směrem k třetí vrstvě.

Např. Spodní prádlo Geoff Anderson - Inxula.

Inxula-trouser.wm

Spodní vrstva - Geoff Anderson

Dánská společnost Geoff Anderson je špičkou ve světě funkčního oblečení. Aby bylo oblečení skutečně funkční je třeba dodržet princip více vrstev. Výrobce kvalitního oblečení Geoff Anderson vyrábí špičkové nepromokavé membránové bundy i značkové spodní prádlo díky kterému dostanete od Vašeho membránového oblečení ten nejlepší výkon a skutečný pocit komfortu a pohodlí.

Top oblečení Geoff Anderson bunda Dozer a kalhoty Urus.


75204489_2569760116415967_9180877235291160576_o_1

Třetí vrstva: Vás musí ochránit před větrem, deštěm a všem co přichází zvenčí směrem k Vašemu tělu, zároveň by měla být prodyšná aby odvedla vlhkost ze spodních vrstev pryč do prostředí

A to zásadní 30% chladu odchází přes hlavu, ruce a nohy, proto vždy mějte na paměti že je potřeby mít vždy správné ponožky, rukavice a čepice.

geoff-anderson-ponozky--259-2516aGeoff-Anderson-Socks

Pokud si nejste jisti výběrem a potřebujete poradit zavolejte nám na telefon 777664564 a rádi Vám pomůžeme vybrat tu nejlepší alternativu.

letalk

Společnost Geoff Anderson patří k absolutní špičce ve výrobě outdoorového, rybářského a mysliveckého oblečení. Toto oblečení původem z Dánska je určeno náročným zákazníkům, kteří hledají špičkové materiály, extrémní odolnost a nechtějí dělat kompromisy. V nabídce společnosti Geoff Anderson najdete špičkové rybářské bundy, bundy pro myslivce, jakož i bundy pro cestovatele.

Pokud hledáte kvalitu vyzkoušejte Geoff Anderson.

 Martin Gutman